LiveChat Service benoemt Edvin Oklopcic tot Marketing Director

  • nick
  • Nieuws
  • dec 09, 2015
  • no comments.

Per 8 December heeft LiveChat Service Edvin Oklopcic benoemd als Marketing Director. LiveChat Service is gespecialiseerd in managed online sales- en servicemedewerkers. Edvin wordt binnen het management team verantwoordelijk voor de marketing- en salesstrategie.

Oklopcic was de afgelopen jaren als managing partner werkzaam bij Mopinion. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor de uitbouw en groei van het bedrijf.

In zijn nieuwe functie zal Oklopcic, LiveChat Service verder uitbouwen tot een internationale onderneming. Zijn ervaring van de afgelopen jaren gaat hem goed van pas komen om de gestelde doelstellingen te realiseren.

“Ik kijk ernaar uit om de marktpositie die LiveChat Service heeft opgebouwd verder uit te breiden. LiveChat Service heeft in zijn korte bestaan met een uitstekende dienstverlening een mooi klantportfolio opgebouwd. Dit vertrouwen wil ik graag aan de hand van onze gedeelde filosofie en drive verder uitbouwen in de Benelux en de UK.”

“Tegenwoordig spenderen organisaties een hoop geld om meer traffic te genereren op hun website, en vertrouwen er vervolgens op dat bezoekers uit zichzelf converteren. Helaas is dit niet het geval. In een fysieke winkel staan er immers ook medewerkers voor je klaar om je te helpen met een aankoop. Deze zorg neemt LiveChat Service uit handen en verzorgt de juiste online sales- en servicemedewerkers voor iedere organisatie. De opvang van bezoekers van een website is essentieel voor het succes van een onderneming, want conversie komt niet vanzelf.

LiveChat Service biedt de mogelijkheid om met een team van externe chatoperators 7 dagen per week van 9.00 uur ‘s ochtends tot 23.00 uur ‘s avonds de bezoekers van uw website te converteren naar concrete leads of te ondersteunen in het aankoopproces. Gemiddeld genomen zien wij bij onze klanten een stijging van 20-30% conversie in het verkrijgen van leads. Dat zijn hele mooie cijfers.”

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.