Over LiveChat Service

Wie zijn wij?

LiveChat Service is een online dienstverlener op het gebied van livechat, in 2015 opgericht door Nick Blom. LiveChat Service helpt bedrijven en organisaties met het in contact komen met uw potentiële klanten. Wij verzorgen namelijk het contact met de website bezoekers van onze klanten. Via de chat krijgen bezoekers de mogelijkheid vragen te stellen, opmerkingen en klachten te melden. Zo brengen wij bedrijf en klant dichter bij elkaar. Voor de website bezoeker een mogelijkheid om sneller bij het gewenste einddoel te komen, en voor het bedrijf een mogelijkheid om de klant beter te leren kennen en helpen.

Ons doel

Ons doel is om door middel van persoonlijk contact met website bezoekers zowel bedrijven als consumenten te helpen. Met die filosofie zijn we in korte tijd snel gegroeid en hebben wij inmiddels een mooi kantoor in het hartje van Rotterdam. Begin 2017 zijn wij van Bodegraven naar Rotterdam verhuisd omdat de grote stad ons betere mogelijkheden biedt om te groeien als bedrijf.

DDMA

DDMA is in Nederland dé autoriteit op het gebied van data. Aangezien wij middels onze chat dagelijks duizenden chats doen voor een breed scala aan bedrijven, en hiermee veel data verzamelen, zien wij een lidmaatschap bij DDMA als een must.

Een greep uit ons team

Onder leiding van Mark Vrijvogel groeide Alternate uit tot een zeer gerenommeerde online aanbieder van computers, gaming, multimedia en huishoudelijke elektronica van topmerken. De Nieuwerkerkse korfbal-liefhebber gaat nu LiveChat Service helpen met verder opschalen.

Mark Vrijvogel

Operationeel Directeur

Onder leiding van Mark Vrijvogel groeide Alternate uit tot een gerenommeerde online winkel. De Nieuwerkerkse korfbal-liefhebber gaat nu LCS helpen opschalen.

Ian Plomp

Chatoperator

Deze voetballiefhebber schopt graag een balletje met zijn team of deelt jantjes uit op Fifa. Wanneer hij niet op het veld staat is hij leads aan het scoren op kantoor.

Luma Nieuwenhuijzen

Grafisch vormgever

Luma’s talent voor vormgeving zit, met een tekenleraar als moeder, letterlijk in zijn genen. Dit zie je onmiskenbaar terug in zijn werk.

Vincent Reed

Chatoperator

Wanneer je ‘s ochtends het kantoor inloopt en de zoete geur van versgebakken carrotcake ruikt is Vincent vrijwel zeker achter zijn bureau te vinden. Deze chatoperator is een echte koekebakker!

Johan Korteland

Chatoperator

Deze chatoperator is hardloper, maar geen doodloper. Met zijn logistieke achtergrond is hij namelijk een kei in plannen en regelen.

Sietse Busser

Contentmarketeer

Content is king! Sietse is onze (koning) content marketeer bij LiveChat Service, een zeer veelzijdige taak. Hij houdt zich bezig met de e-mails, whitepapers en blogartikelen.

Armand Chabert

Senior Chatoperator

Met zijn Franse charmes is Armand een chatoperator die elke bezoeker kan overtuigen. Begin alleen niet je chat in het Frans want dan hapert hij.

Tessa Sandifort

Chatoperator

Deze sportieve chatoperator is Tessa. Zij is al een flinke tijd werkzaam bij LiveChat Service en brengt een hoop ervaring met zich mee.

Nick Blom

CEO

Eigenaar en oprichter van LiveChat Service. Door zijn passie voor de perfecte service via de chat zal Nick altijd streven naar het beste resultaat.

Esther Schipper

Personal Assistant

Onze steun en toeverlaat. Esther is de personal assistant van Nick maar helpt het hele kantoor dagelijks op weg. Met haar zorgzame karakter een echte toevoeging voor het team.

Walid Sadek

Head of Chatoperators

Pas maar op! Deze goedlachse Thaibokser is Walid. Hij is hoofd chatoperator bij LiveChat Service en zorgt er voor dat alle chatoperators dagelijks optimaal kunnen presteren.