Conversie verbeteren met ChatInMail

Als Livechat Service zijn we volledig toegewijd om binnenkomende chats op de websites van onze klanten snel en accuraat te verwerken. Maar we kunnen ons voorstellen dat er ook via andere kanalen contact wordt gezocht, zoals via e-mail. Speciaal voor dit kanaal heeft LiveChat Service in samenwerking met Tripolis, ontwikkelaar van technische oplossingen op het gebied van e-mailmarketing, mobile marketing en social marketing, een nieuwe feature ontwikkeld: ChatInMail.

Direct contact

Deze innovatie maakt het voor de ontvanger meteen mogelijk om vanuit een e-mail een chat te starten. De ontvangende partij hoeft dus geen tijdrovende reply meer op te stellen en op antwoord te wachten. Het voordeel voor de verzenders is dat er minder mailtjes terugkomen. In het geval van een algemene mail zoals een nieuwsbrief, biedt ChatInMail meteen de mogelijkheid om dingen na te vragen. Getrainde chatoperators beantwoorden al deze inkomende vragen. Daarnaast kan een bedrijf direct leads kwalificeren en converteren vanuit de mailing.

Deze handige functie is meteen beschikbaar in alle soorten e-mails zoals nieuwsbrieven, commerciële mailings of updates.

Livechat: Meer dan alleen een<strong> contactkanaal</strong>

Livechat: Meer dan alleen een contactkanaal