LiveChat Service heeft een vacature voor een chat operator. Je verstrekt advies en informatie over de producten en diensten van onze klanten.

Chat Operator

Vanwege de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een Chat operator. Jij bent verantwoordelijk voor alle eerste- en tweedelijns vragen van de bezoekers van de websites van onze klanten. Dit doe je per chat. Je verstrekt advies en informatie over de producten en diensten van onze klanten. Daarnaast draag je zorg voor de directe ondersteuning van een specifieke klantgroep. Je denkt mee en werkt aan het optimaliseren van het werkproces en het verhogen van de kwaliteit binnen het team.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde relevante mbo-4 opleiding of hbo denkniveau;
 • Je ziet het als uitdaging om klanten te allen tijde tevreden te houden;
 • Je hebt ervaring op het gebied van customer- en/of sales support;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent resultaatgericht, probleemoplossend en zelfstandig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt goede kennis en beheersing van MS office en affiniteit met administratieve systemen en procedures;
 • Je bent woonachtig in of rond Rotterdam, aangezien je werkt vanuit ons kantoor in Rotterdam
 • Je bent flexibel met betrekking tot het in overleg inzetten van je uren (ook ‘s avonds en in het weekend)

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris.
 • Een volledige reiskostenvergoeding.
 • Een geweldige werksfeer in een jong en dynamisch team.
 • Een centraal gelegen werkplek vlakbij Centraal Station Rotterdam (3 min lopen)
 • Regelmatig leuke teamuitjes.

Hoe ziet jouw toekomstige dag eruit?

Je begint de dag met het beklimmen van 5 trappen, of je neemt de lift naar ons open kantoor om je collega’s te begroeten. Daarna zet je een goede kop koffie (of thee) om scherp te beginnen aan je dag.
Zodra je laptop is aangezwengeld, je koffie alweer op of koud is log je in op het blauwe chat account. Ohjee, een probleempje bij een van onze klanten. De auto welke vandaag voor aflevering stond is beschadigd en de klant wil direct teruggebeld worden maar de telefoon ligt eruit. Jij tikt direct hoofd chatoperator Walid op zijn schouders zodat de klant z.s.m. geholpen wordt. Maar tijdens het gesprek heb je alweer de volgende chat. Dit keer iemand die graag meer informatie wilt over zijn knie operatie. Zit dit wel in het basispakket?
Ook zodra je chat account volloopt behoud jij het overzicht. Riske vraagt wat over een huurwoning in Hilversum en Martijn heeft je nodig voor het uitzoeken van een nieuw keukenblad. Jij zorgt er voor dat je de gegevens van Martijn opschrijft en je helpt Riske met het zoeken naar de juiste huurwoning.

Je bent het chatgezicht van onze klanten. Elke dag bedien je meerdere bezoekers van verschillende websites. Eigenlijk ben je een soort van duizendpoot maar dan anders.

Wij zijn de plus voor ieder bedrijf!

Wie zijn wij?

Vandaag de dag is het hebben van slechts een website niet meer voldoende om de bezoekers van deze generatie te bekoren. Menselijke interactie speelt een sleutelrol in het succes als onderneming, zowel offline als online. De afgelopen jaren zijn zaken als social media enorm gegroeid, een teken aan de wand dat mensen behoefte hebben aan menselijk contact.

LiveChat Service biedt een alles-in-een oplossing aan waarmee niet alleen bezoekers direct en real-time worden geholpen maar ook leads worden gegenereerd en/of de verkoop wordt gestimuleerd. Onze LiveChat dienst is dus niet alleen een supportdienst, maar tevens een online marketingdienst.

Met behulp van alle informatie over het gedrag en wensen van uw bezoekers bieden wij gerichte oplossingen aan en zoeken we de interactie op het geschikte moment op voor de beste resultaten.
Dit is natuurlijk een prachtig marketing praatje, maar waar het eigenlijk op neer komt is dat ons chatoperator team 7 dagen per week 14 uur per dag klaar zit om de bezoekers van de websites van onze klanten te woord te staan met als doel de conversie van onze klanten te verhogen!
Solliciteren op de vacature van Chatoperator? Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar pz@livechatservice.nl of bel naar 010 3075276

Wil je meer weten over deze vacature? Chat dan even rechtsonder en vraag je toekomstige collega’s hoe gaaf het is om bij ons te werken!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!