Vijf manieren om je content marketing een boost te geven

  • nick
  • Nieuws
  • jun 05, 2017
  • no comments.

In het jaar 2017 is het een uitstekend moment om gebruik te maken van de mogelijkheid om jouw content marketing strategie uit te breiden. Dankzij de technologische ontwikkelingen zijn er nu dingen mogelijk die een paar jaar terug nog als onmogelijk werden geacht.

Door meer waarde aan je content toe te voegen, voeg je tevens waarde aan je bedrijf toe. Met de volgende vijf tools, die specifiek voor dit doel zijn ontworpen, kun je je content marketing een boost geven.

Buffer

Wanneer je actief bent op verschillende social media sites, dan is het bijhouden van deze accounts een behoorlijke klus. Gelukkig is er buffer. Deze app vormt een centraal punt waar vanuit je al jouw social media posts kunt beheren en afstellen.

Buffer kan onder andere worden gebruikt met Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Google+. Met slechts enkele klikken kun je nieuwe content delen op alle gelinkte social media sites. Bovendien is het mogelijk om de content in te plannen zodat je je lezers op het juiste moment bereikt.

De app is eenvoudig in haar gebruik en simpel van karakter. Desondanks maakt Buffer het leven een stuk makkelijker.

Almighty Press

Almighty.Press is een geweldige manier om content te ontdekken en te verspreiden. Dit intuïtieve platform verbindt je met een live nieuwsfeed welke afgesteld is op jouw wensen en benodigdheden voor nieuws en content over de hele wereld.

De app bepaalt de content die het laat zien op basis van het Almighty Force algoritme. Hierdoor kunnen merken trending content volgen voordat het thema oververzadigd raakt. Het resultaat is virale content onderwerpen die de concurrentie ver voorbij streeft.

Met Almighty Press blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelen; je surft daadwerkelijk mee op de golf van vernieuwing. Dit betekent dat je talloze mogelijkheden hebt om waardevolle content te maken en te delen.

SumoMe

SumoMe biedt een breed scala aan features welke het mogelijk maken om meer volgers en een groter bereik te krijgen. De app heeft tevens een optie om lijsten te creëren met een ingebouwde tracker die registreert wanneer een bezoeker erover na denkt om de site te verlaten.

Deze laatste feature kan onder andere worden gebruikt om een pop-up venster met gerelateerde posts, een persoonlijke aanbieding voor een nieuwsbrief te tonen.

Met SumoMo kun je tevens je algehele conversie rate op iedere pagina verbeteren met een full-screen call to action welke zichtbaar wordt zodra de content is geladen.

Het grootste voordeel van deze app is dat het makkelijker is om regelmatig content te delen over de verschillende social media platformen. Dit, in combinatie met meer e-mail opt-in mogelijkheden, zorgt ervoor dat SumoMe de effectiviteit van je website verhoogt.

Dissertation Writing Services

Dissertation Writing Services is een service dat zich onder andere richt op het schrijven. Maar dit is niet de enige reden om gebruik te maken van deze dienst.

De kwaliteit van de content op je website, social media pagina’s en in blogposts heeft een grote impact. Door te kiezen voor een hoge standaard, creëer je geloofwaardigheid. Om jezelf als een autoriteit in jouw vakgebied neer te zetten, is geloofwaardigheid cruciaal.

Het probleem is dat veel mensen over de expertise in hun vakgebied beschikken, maar niet per definitie geweldige schrijvers zijn. Andersom beschikken getalenteerde schrijvers vaak alleen over algemene kennis waardoor diepgang in een specialisme ontbreekt.

Door gebruik te maken van een dienst als Dissertation Writing Services voor het proeflezen en aanpassen van jouw stukken, verbeter je de kwaliteit van jouw content, zonder dat de stukken hun diepgang verliezen.

Ninja Outreach

Voor success op social media heb je af en toe een handje nodig. Deze hulp komt onder andere in de vorm van social media influencers. Deze influencers helpen je met het verspreiden van jouw content en merk.

Het vinden van de juiste influencers vergt het investeren van tijd. Ninja Outreach vereenvoudigt deze zoektocht. Door slechts een enkel keyword in te vullen, laat deze app de meest populaire influencers als bloggers in een speciale niche zien.

Ninja Outreach beschikt over de contactgegevens van meer dan 25 miljoen personen en groeit iedere dag. Met zo’n groot aantal contactpersonen zul je de juiste influencers vinden die je helpen met het groeien van jouw merk.

Bereik je marketing doeleinden met content marketing

Content marketing is inmiddels geen geheim meer. De concurrentie op dit vlak neemt dus toe. Maak daarom gebruik van één of meerdere tools om jouw content marketing een nieuwe impuls te geven.

Het mooie aan deze apps en diensten is dat ze afzonderlijk of in combinatie met elkaar gebruikt worden. Als je content marketing serieus neemt, dan wil je deze mogelijkheden ontdekken en maximaal benutten.

Bron: LiveChatInc

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.