Hoe zit het met de privacy en de vertrouwelijkheid van de gevoerde gesprekken?

  • nick
  • FAQ
  • mrt 15, 2016
  • no comments.

We zullen nooit de gegevens van u of uw websitebezoeker verkopen of voor enig ander doel gebruiken dan het naar u toe te sturen.

We hechten veel waarde aan uw privacy en de privacy van uw bezoekers. Uw gegevens en de gegevens van uw klanten zullen dan ook niet verkocht worden aan of gedeeld worden met een andere partij.

We verzamelen enkel gegevens van uw bezoekers op een wettelijk toegestane manier. Aan het aanbieden van een livechat feature zit dan ook een juridisch gedeelte. We helpen u graag met het aanpassen van de privacy policy op uw site zodat uw livechat feature niet de privacy en de rechten van uw bezoekers schendt.

Onze chatoperators behandelen alle gegevens die zij ontvangen van uw bezoekers op een vertrouwelijke manier. Al onze medewerkers ondertekenen van te voren een geheimhoudingsverklaring en worden in de training meerdere malen erop benadrukt om commerciële en persoonlijke informatie niet te delen met anderen. Wij sluiten ook met u een geheimhoudingsverklaring af zodat u er van op aan kunt dat uw bedrijfsgegevens volledig veilig zijn.

Alle gegevens die gedeeld worden met onze operators worden opgeslagen op een veilige manier. Alle informatie worden over een versleutelde 256-bit SSL verbinding overgedragen. Persoonlijke gegevens worden niet in ons systeem opgeslagen om de privacy van uw bezoekers te garanderen.

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.