Interview: chatoperator Mare

  • Fabian Schotel
  • Interview
  • jan 25, 2018
  • no comments.

Om al onze klanten de juiste kwaliteit te bieden dient er geïnvesteerd te worden in goed en getraind personeel. Vol trots kunnen wij u mededelen dat er wederom een toevoeging is gedaan aan het getrainde team van chatoperators.

Mare Westenenk is 23 jaar oud, opgegroeid in Zwolle en woont sinds een aantal maanden in ons geliefde Rotterdam. In 2016 heeft zij haar bachelor International Business aan de Universiteit Groningen afgerond. Ondertussen heeft Mare niet stilgezeten en veel gewerkt in de horecabranche. Eerst in Zwolle bij restaurant Bagatelle en later bij een horeca uitzendbureau waar ze op verschillende evenementen door het hele land heeft gewerkt.

Via Indeed is Mare terechtgekomen bij LiveChat Service. Wat haar het meeste aansprak in de vacature was het feit dat je als chatoperator klanten helpt voor een breed scala aan bedrijven. Precies dat was hetgeen wat ze zo leuk vond aan haar horecabaantjes. Op een vrijdag verstuurde Mare een sollicitatiebrief, en al na 2 uur werd ze gebeld om op afspraak te komen. Zo snel gaat dat bij LiveChat Service.

Wat Mare op het kantoor direct opviel en erg leuk vond was de tafelvoetbal en het dartbord. “Het gaf mij direct het signaal dat er een ontspannen sfeer hangt binnen het bedrijf. Het oogde al meteen leuk, gezellig en totaal niet saai.” Ook tijdens het gesprek voelde Mare meteen een klik. Dat was wederzijds, want ze mocht maandag direct terugkomen voor haar eerste proefdag. Na twee proefdagen werd Mare aangenomen en kon ze haar avontuur bij LiveChat Service echt beginnen.

Een aspect dat Mare zeker meeneemt naar LiveChat Service vanuit haar oude horeca werkervaringen, is klantgerichtheid. De extra verantwoordelijkheid als chatoperator ten opzichte van eerdere baantjes ziet ze als een uitdaging en belangrijke ervaring voor in de toekomst. “Ik heb mijn werkzaamheden bij LiveChat Service vanaf het begin als zeer prettig ervaren, omdat ik direct werd vrijgelaten in het chatten. Daardoor kreeg ik snel vertrouwen en een goed gevoel over het werk dat ik lever.”

Tot slot vroegen we aan Mare wat ze van LiveChat Service als bedrijf vindt?

“LiveChat Service is een jong en fris bedrijf dat vol in ontwikkeling is. Het is erg spannend en leuk om deze groei mee te kunnen maken. Binnen het bedrijf hangt een leuke en gezellige sfeer die tegelijkertijd motiverend is om goed te presteren.”

Wij zijn erg blij met Mare als nieuw lid van het chatoperators team en wensen haar veel succes!

Ook solliciteren? Bekijk de openstaande vacatures en wie weet tot snel.

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.