Is het niet goedkoper om mijn eigen mensen achter de chat te zetten?

  • nick
  • FAQ
  • mrt 15, 2016
  • no comments.

Met het inzetten van eigen personeel zult u hoogstwaarschijnlijk een stuk duurder uit zijn dan de kosten van onze dienst. We zullen het u duidelijk maken aan de hand van een rekenvoorbeeld.

Aan een voltijd customer service medewerker bent u op jaarbasis het volgende kwijt:

Brutosalaris inclusief vakantiegeld en dertiende maand: 27.840 euro (bron: Loonwijzer.nl)
Werknemersverzekering en bijdrage zwv: 4.176 euro
Zitplek incl. computer en telefoon: 3.000 euro

Totaal: 35.736 euro

Aan één voltijd chatoperator bent u dus gemiddeld 35.736 euro kwijt. Dit zijn echter nog lang niet alle kosten. Uw medewerker moet namelijk opgeleid worden en regelmatig bijgespijkerd worden. Bovendien kan u met een enkele medewerker vanwege verlof en ziekteverzuim nooit 99% uptime garanderen.

U kunt al vanaf 599 euro per maand gebruik maken van onze chatsupport dienst. Aangezien wij een volledig team van chatoperators achter de hand hebben, hoeft u zich geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van uw livechat. Bovendien hoeft u ook geen tijd en geld te besteden aan het opleiden van de operators.

Tot slot is het belangrijk om u te richten op hetgeen waar u in gespecialiseerd bent. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van effectieve livechat widgets en livechat operators welke niet alleen uw klanten te woord staan maar ook leads genereren en de verkoop stimuleren.

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.