Ivo de Beurs, de nieuwe CCO van LCS Agency

  • Fabian Schotel
  • Interview
  • jun 27, 2019
  • no comments.

Met LiveChat Service zijn we de laatste jaren uitgebreid van dienstverlener op het gebied van chat, naar aanbieder van chatsoftware (Cobrowser) en een marketingbureau (LCS Agency). Met name de waardevolle data die we verzamelen met de chat gaf ons het inzicht om te beginnen met een marketing tak. LCS Agency is het laatste jaar met 100% gegroeid, dus waren we hard op zoek naar versterking. We zijn erg trots om de nieuwe commercieel directeur van LCS Agency aan jullie voor te stellen, Ivo de Beurs.

Ivo (43) is een geboren en getogen Amsterdammer en woont in Assendelft. Ivo is in eerdere functies actief geweest als account- en salesmanager. In zijn laatste functie bij Zoover en Weeronline was hij verantwoordelijk voor het maken van deals met mediabureaus. Dit deed hij succesvol, maar miste uitdaging. Lang hoefde hij hier niet naar te zoeken.

Ivo en Nick zijn geen onbekenden van elkaar. “Het eerste contact vond plaats toen ik werkte als accountmanager bij Triple i Group en Nick bezig was met het uitbreiden van Vastgoedvergelijker.” Een fijne samenwerking, want toen Nick begon met LiveChat Service heeft hij Ivo benaderd om het avontuur samen aan te gaan. De timing was echter niet ideaal. “Ik kon net aan de slag als Sales Director bij Zoomin.tv, een baan waar ik ontzettend blij mee was.” De prettige samenwerking kreeg op dat moment dus geen vervolg, maar het eerste zaadje was geplant. Ook bleef Ivo LiveChat Service vanaf de zijlijn wel volgen.

Nu vijf jaar later, op zoek naar een nieuwe uitdaging, kwam een nieuwe uitnodiging van Nick wel op het juiste moment. “Ik dacht nu moet ik instappen, anders mis ik de boot.” Het uitbreiden van het klantenbestand van LCS Agency wordt de taak van Ivo. Volgens Ivo liggen overal kansen, zowel bij de klanten die al chat inzetten via LiveChat Service, maar vooral ook daarbuiten. “Het netwerk dat wij intern hebben en de eerder behaalde successen met Profile en de Provada actie voor MAIN Energie gaan daarin belangrijk zijn.”

Wat Ivo direct opvalt en fijn vindt is de losse en informele sfeer binnen het bedrijf. “Het bedrijf is ontzettend jong en dynamisch, ik voel me met mij 43 jaar hier al oud. Ook de samenwerking met het team loopt uitstekend. Zij zijn erg goed in het bedenken van nieuwe ideeën en deze technisch uitvoerbaar maken. Mijn kwaliteit is om dit zo goed mogelijk te verwoorden naar de klant.”

Wij zijn ontzettend blij met de komst van Ivo en wensen hem heel veel succes!

Ook solliciteren? Bekijk hier de openstaande vacatures en wie weet tot snel.

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.