Livechat Expert Market Place

  • nick
  • Nieuws
  • jun 13, 2017
  • no comments.

Livechat Uitbesteden

Als je besluit om livechat uit te besteden, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat dit wordt gedaan door experts. De chat service provider neemt het contact met jouw bezoekers en klanten voor een groot deel over. Van groot belang dat je deze taak in handen legt bij experts die je de garantie geven dat het contact op gepaste wijze verloopt.

Het klantcontact van bedrijven overnemen is een grote verantwoordelijkheid – niet alleen door wat mis kan gaan als een onervaren operator dit afhandelt, maar ook vanwege de mogelijkheden die livechat biedt: laagdrempelige en snelle klantenservice, leadgeneratie en omzet verhoging.

Een livechat die op adequate wijze wordt ingezet op de website kan van grote waarde zijn voor je bedrijf. Het kiezen van een chat service provider is een belangrijke beslissing en dient een weloverwogen besluit te zijn. Zoals iedere industrie kent de livechat markt een aantal experts. In Nederland is er een handvol partijen aangesloten bij en erkend door LiveChatInc. Dit is een van de grootste aanbieders van livechat software ter wereld.

Passende Providers

Bij het zoeken naar een chat service provider is het nuttig om te kijken naar hoe zij bij je bedrijf passen. Voor internationale bedrijven is het van belang om contact via de chat in het Engels, Duits en wellicht een aantal andere talen te aan bieden. Als je bedrijf zich uitsluitend op de Nederlandse markt bevindt, is het logischer een Nederlandse expert in te schakelen.

Tip: Google ‘Live Chat Software’ en ga naar de website van een van de aanbieders van deze software. Deze aanbieders hebben namelijk baat bij het promoten van chat service providers (klanten van de software). Zoek op de partners of experts pagina, en kijk welke expert of welke service provider het beste bij je bedrijf past. Denk daarbij aan de overeenkomst tussen de wensen van jouw bedrijf en wat de specifieke livechat provider aanbiedt. Je kan vragen of een chat service provider al klanten heeft in jouw vakgebied. Als dit het geval is hebben ze waarschijnlijk al ervaring met je markt en kunnen ze betere service leveren.

LiveChat Service zal binnenkort als een gecertificeerd Expert erkend worden op de ‘Experts Marketplace’ van LiveChatInc. Dit is een goede hulp pagina bij het zoeken naar specifieke online service providers, in Nederland en in het buitenland.

Als je bent geïnteresseerd in Livechat software, neem dan een kijkje op de partner pagina van LiveChatInc.

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.