Livechat en de nieuwbouwmarkt

Nu de woningmarkt weer aantrekt, zullen er ook veel potentiële consumenten bij komen. En zal er meer verkeer naar relevante websites komen. Deze bezoekers zijn gericht op zoek naar een woning en zullen daarom behoefte aan contact en antwoorden op hun vragen hebben. Een live chat is verreweg de makkelijkste manier om een flinke groei in klantcontact aan te kunnen. Chatoperators kunnen meerdere klanten tegelijk helpen, dit in tegenstelling tot een telefoniste, die slechts één gesprek per keer kan afhandelen.

Het valt op dat er veel dezelfde vragen worden gesteld. Een fijn gegeven, want dit maakt het nog makkelijker om snel antwoord te geven. Op veel van deze vragen kan namelijk een voorgeprogrammeerd antwoord gegeven worden. Hierdoor gaat de productiviteit flink omhoog en zullen de inbound telefoontjes en e-mails verminderen. 

Woningmarkt: genereer meer leads en conversies met livechat

Je kunt veel traffic naar je website genereren, maar dit hoeft niet te betekenen dat dit voor het gewenste resultaat zal zorgen. Een conversie is namelijk veel meer dan een websitebezoek alleen. Livechat is een manier om makkelijker met je bezoekers in contact te komen en ze actief te benaderen. Een chat is erg laagdrempelig en zal voor een vertrouwensband zorgen. 

Door contact te creëren met een websitebezoeker kun je de bezoeker begeleiden in het keuzeproces en van alle benodigde informatie voorzien. De klant vindt het fijn dat hij direct te woord wordt gestaan en deze persoonlijke aanpak zorgt dat de klant sneller bereidt is om tot een conversie over te gaan.

Download gratis onze whitepapers
Livechat in de nieuwbouwsector
Livechat in de nieuwbouwsector
Waarom LiveChat uitbesteden?
Waarom LiveChat uitbesteden?

Livechat in de nieuwbouwsector