LiveChat Service beleeft hoogtepunt in helikopter!

  • Fabian Schotel
  • Nieuws
  • nov 13, 2018
  • no comments.

Zaterdag 10 november 2018 ging LiveCat Service de lucht in. Met de helikopter. Helaas was het te bewolkt om ons eigen kantoor te zien maar het uitzicht op onder meer De Rotterdam, De Kuip, Kop van Zuid, Erasmusbrug, Euromast, Maas en Hotel New York was prachtig. Het bedrijfsuitje boven Rotterdam kwam mede tot stand door 123Helikoptervluchten.nl waar LiveChat Service de chat voor verzorgd!

CEO Nick Blom kreeg een Go Pro-camera mee voor een mooi filmpje. Hij kijkt met plezier terug: ”Het team en ik hebben ons uitstekend vermaakt. Ook al was het weer niet best! Toch leuk als je de chat mag bemannen van Wilfred Boerendans en zijn “product” live mag ervaren!”

De vlucht werd uitgevoerd door HeliAir in een  EC120 helikopter. En per vlucht konden er vier 4 teamleden mee die ieder een headset op kregen om voor de onderlinge communicatie. Hoewel we dus niet ons eigen kantoor aan de Delftsestraat konden zien, voerde de vlucht wel boven klanten en partners als RET, Luxor Theater, Youfone en Feyenoord.

Op 123Helikoptervluchten.nl zijn alle helikoptervluchten van alle locaties gebundeld. Op eenvoudige wijze kunnen belangstellenden een vlucht reserveren via het boekingssysteem. In tegenstelling tot andere aanbieders gaat het bij 123helikoptervluchten echt om 15 of 30 minuten vliegtijd. De instructie of veiligheidsbriefing vind vooraf plaats. Daarmee verschilt het bedrijf van andere bedrijven die 30 minuten ervaring verkopen, maar waarvan maar 6 minuten echt wordt gevlogen!

 

 

 

 

 

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.