LiveChat Service versterkt zich met Mark Vrijvogel

  • Fabian Schotel
  • Informatie
  • okt 05, 2018
  • no comments.

Kort na de overname van Cobrowser zet LiveChat Service een volgende stap naar verdere professionalisering van het relatief nog jonge bedrijf met de aanstelling van Mark Vrijvogel (de huidige directeur Alternate Nederland) als Operationeel DirecteurNick Blom richtte het bedrijf drie jaar geleden op en inmiddels worden al 230 klanten op het gebied van vastgoed, automotive, e-commerce, health, educatie en meer branches ondersteunt met de bemanning van hun livechat. Ook zijn er vestigingen in Duitsland en Frankrijk.

De dienstverlening is bovendien flink uitgebreid. Alle informatie en data die wordt verzameld is zeer bruikbaar en vormt de basis voor nieuwe innovaties zoals ChatBanners en ChatInMail. LiveChat Service heeft daarom ook een marketingtak om die verzamelde inzichten ook daadwerkelijk voor de klanten te gebruiken.

CEO Nick Blom kwam tot het besef dat er een Operationeel Directeur aan boord moest komen om de groei van LiveChat Service (al drie jaar een verdubbeling van de omzet) ook intern op de werkvloer  bij te houden. Mark gaat Nick onder meer ondersteunen bij het bepalen van de strategische doelen, het inrichten en de implementatie van operationele processen, zorgen voor optimale bezetting van de agents en het uitvoeren van een consistent personeelsbeleid.

 

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.