Ben jij op zoek naar meer zakelijke klanten, maar kom je onvoldoende met je doelgroep in contact? Kijk dan naar de mogelijkheden van livechat op je website. Door het bieden van laagdrempelig contact via de website creëer je meer contact met potentiële klanten.

Probeer LiveChat B2B!

Livechat helpt je om potentiële klanten te converteren naar kopende klanten.

Op zoek naar meer leads

Met livechat bieden wij bedrijven en organisaties zowel in de B2B-markt als in de B2C-markt mogelijkheden om meer resultaat te boeken met het huidig aantal websitebezoekers. Livechat voor B2B kenmerkt zich onder andere door een focus op het genereren van leads. Aangezien livechat de mogelijkheid biedt met potentiële klanten in contact te komen is het genereren van leads een van de krachten van livechat. Waar het invullen van een contactformulier vaak te veel tijd kost of net te veel moeite is, wordt met livechat het contact naar de bezoeker gebracht.

Bied de juiste service en houdt bezoekers vast

Wat wij vaak merken bij klanten in de B2B-markt, is dat er al een sterke behoefte is voor een bepaald product of dienst. Bezoekers komen met een specifieke reden op de website en zijn op zoek naar meer informatie. Op zo’n moment is het belangrijk bezoekers te benaderen en vast proberen te houden. Dit doen wij door bezoekers pro-actief te benaderen en te laten weten dat wij er zijn om mogelijke vragen te beantwoorden. Pro-actief houdt in dat het chatvenster omhoog komt en de websitebezoeker wordt gevraagd of ze ergens mee geholpen kunnen worden.

Ingewikkeld product, livechat biedt de oplossing

Binnen de B2B-markt merken wij dat veel van onze klanten een ingewikkeld product of dienst verkopen. Het gevolg is dat veel websitebezoekers zoekende zijn. Het voordeel dat livechat biedt is dat contact opnemen zeer laagdrempelig is. Het is gemakkelijk in gebruik, anoniem, buiten kantoortijden beschikbaar en te gebruiken op het platform waar men op actief is (de website). Hierdoor is het opnemen van contact via livechat vele malen groter dan bij andere klantcontactmiddelen.

Livechat: Meer dan alleen een<strong> contactkanaal</strong>

Livechat: Meer dan alleen een contactkanaal