Producten en Diensten

Vandaag de dag is het hebben van slechts een website niet meer voldoende om de bezoekers van deze generatie te bekoren. Menselijke interactie speelt een sleutelrol in uw succes als onderneming, zowel offline als online. De afgelopen jaren zijn zaken als social media enorm gegroeid, een teken aan de wand dat mensen behoefte hebben aan menselijk contact.

LiveChat Support biedt een alles-in-één oplossing aan waarmee u niet alleen bezoekers direct en real-time te woord kunt staan, maar ook leads kunt genereren en/of de verkoop kunt stimuleren. Onze dienst is dus niet alleen een supportdienst, maar tevens een online marketingdienst.

Met behulp van alle informatie over het gedrag en wensen van uw bezoekers bieden wij gerichte oplossingen aan en zoeken we de interactie op het geschikte moment op voor de beste resultaten.

Dit is natuurlijk een prachtig marketing praatje, maar waar het eigenlijk op neer komt is dat ons chatoperator team 7 dagen van de week 12 uur per dag klaar zit om de bezoekers van uw website te woord te staan en daarmee de conversie van uw website te verhogen!

live preview

9 - 23 uur

9 - 23 uur

Bereikbaar voor uw klanten.

Echte mensen

Echte mensen

Die uw klanten direct te woord staan.

Snelle response

Snelle response

Direct in contact met het chat operator team.

Positieve feedback

Positieve feedback

Goede afwikkeling van zaken.

Hoe werkt de LiveChat Support?

Zodra een bezoeker op uw website komt, krijgt de bezoeker aan de rechterkant van zijn scherm een pop-up van de LiveChat Support. Door te reageren op de LiveChat wordt er direct een gesprek gestart met onze chatoperator. Ons chatoperator team zit 7 dagen van de week 12 uur per dag klaar om de bezoekers van uw website te woord te staan en daarmee de conversie van uw website te verhogen.

Interesse in een livechat voor uw site?

De livechat kan aangepast worden naar wens en huisstijl.

Klanten

Case studies

Wilt u ook onze resultaten bij anderen zien? Bekijk dan onze case studies!

Livechat

Contact

Vragen? Wij zijn er voor je!

Email
Phone
website
location