Chat By Mail

Tot nu toe worden Emailcampagnes gebruikt om huidige en potentiële klanten op een “persoonlijke“ manier te benaderen, omdat het een effectieve manier van klantcontact is. Doel is dat er wordt geklikt op een link in de Email. Daarmee komt men op een specifieke landingspagina, waar de klant dan uit zichzelf zou moeten converteren. In de praktijk hebben potentiële klanten echter vaak vragen of willen zij eerst meer informatie om tot een conversie te komen.

Chat by Email zorgt er voor dat de klant vanuit een Email direct een live chat kan starten om haar vragen te stellen. Op deze manier wordt de klant meteen geholpen in een conversatie met een live chat operator. Hiermee wordt er voorkomen dat de klant afhaakt door een gebrek aan of het niet kunnen vinden van de juiste informatie. Stelt de klant een persoonlijk telefoongesprek op prijs? Dan kan de live chat operator hier direct actie op ondernemen.

Deze directe hulp ondersteunt klanten in hun beslismoment, waardoor zij eerder overgaan tot conversie. Chat by Email zorgt er voor dat de conversie van uw Emailcampagnes en website bezoek explosief stijgt!

live preview

9-23 uur

9-23 uur

Bereikbaar voor uw klanten.

Echte mensen

Echte mensen

Die uw klanten direct te woord staan.

Snelle respons

Snelle respons

Direct in contact met het chat operator team.

Positieve feedback

Positieve feedback

Goede afwikkeling van zaken.

email goed

Interesse in een livechat voor uw site?

De livechat kan aangepast worden naar wens en huisstijl.

Klanten

Case studies

Wilt u ook onze resultaten bij anderen zien? Bekijk dan onze case studies!

Chat by Mail

Contact

Vragen? Wij zijn er voor je!

Email
Phone
website
location