Mag ik jullie even voorstellen… Robert!

  • nick
  • Nieuws
  • mrt 07, 2016
  • no comments.

Onze nieuwe sales medewerker!

Vertel eens iets over je zelf!

Mijn naam is Robert Ruisaard en ik ben 26 jaar oud. Ik heb de studie Commerciële Economie: Sportmarketing & Management net afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. In de avonduren en het weekend ben ik jeugdtrainer van de onder 13 jaar bij Excelsior Rotterdam en dit seizoen is alweer mijn negende seizoen. Voetbal is mijn grote passie en ik mag daar graag een deel van mijn tijd insteken.

Waardoor raak jij gemotiveerd?

Ik raak gemotiveerd door uitdaging en erkenning. Een uitdaging zorgt ervoor dat je optimaal kunt presteren, en wanneer je daar dan erkenning voor krijgt kan dat erg motiverend werken.

Waarom spreekt LiveChat je aan?

Omdat ik geloof dat het werkt. Wanneer een klant op een website komt met een doel maar dit door welke reden dan ook niet kan bereiken, hebben zij hulp nodig. Wanneer ze die hulp niet wordt aangeboden zullen ze zelf minder snel actie ondernemen. Door middel van een live chat kunnen klanten supersnel worden geholpen met waar zij worden opgehouden, en doorgaan met het behalen van het doel waarvoor zij op de website zijn gekomen. Voor de klant en de desbetreffende website een win-win.

Wat zou je doen met een miljoen pingpongballen?

Ik zou een deel doneren aan een goed doel zoals “right to play”, dat klinkt misschien afgezaagd maar kinderen die niets hebben kunnen van zoiets kleins veel plezier hebben. En een deel om de auto van een van de collega’s mee te vullen, want een beetje humor is ook belangrijk!

 

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.