Livechat inzetten voor makelaars

Nu de woningmarkt weer aantrekt, neemt ook de concurrentie binnen de makelaarsbranche enorm toe. Het is in de makelaarsbranche dan ook zaak dat je goed opvalt. Om dat te bereiken is niet alleen het huizenaanbod op je site een vereiste, ook een onderscheidend vermogen is enorm belangrijk. Een nieuwe trend heeft te maken met de bereikbaarheid van de makelaar. Het bezichtigen van huizen is bijvoorbeeld allang niet meer beperkt tot werktijden, maar kan ook ’s avonds of in het weekend.

Ook online zet deze trend zich voor. Het oriënteren op een nieuwe woning is een zoektocht, die over het algemeen in de vrije tijd van mensen plaatsvindt. Doordat het zoeken naar een woning zich steeds meer online afspeelt, zullen ook eventuele vragen op het internet gesteld worden. Een livechat functie zorgt ervoor dat mensen ook na sluitingstijd antwoord krijgen op hun vragen.

Voordelen Livechat voor de makelaarsbranche

Het inzetten van Livechat voor de makelaarsbranche kent aardig wat voordelen. De belangrijkste is wel dat de bezoeker je elk moment kan benaderen met zijn of haar vragen. Door het inzetten van goed getrainde chatoperators krijgt de klant niet alleen een goed antwoord, maar worden er tegelijk ook leads gegenereerd. Daarnaast zorgt het aanbieden van een chatfunctie voor een toename van de omzet en een verlaging van de kosten. Een chatoperator kan meerdere gesprekken tegelijk voeren, terwijl een telefoniste slechts één gesprek per keer kan afhandelen. Daarnaast is het veel makkelijker om snel een chat open te klikken, dan om de telefoon op te pakken.

 

Download hier vrijblijvend onze whitepapers
Livechat inzetten voor Makelaars
Livechat inzetten voor Makelaars
Behaal meer conversies!
Behaal meer conversies!

Makelaars en Livechat