LiveChat Social

Vergroot uw klantenbereik met sociale media

Vaak hebben bedrijven en organisaties richtlijnen met betrekking tot sociale media. Gewoonlijk reageren ze binnen een dag op vragen of klachten. Tegenwoordig verwachten klanten echter onmiddellijk antwoorden. Wij kunnen het contact op uw sociale media pagina bemensen en ervoor zorgen dat bezoekers direct antwoord krijgen. Door onze diensten aan onze klanten aan te bieden van 09:00-23:00, 7 dagen per week, bereiken wij een groot deel van uw potentiële klanten. Sociale media is namelijk een bezigheid die ook veel buiten kantoortijden plaatsvindt.

Contact op het kanaal waar men op zit

Een van de grote kwaliteiten van het kiezen voor live chat sociale is dat bezoekers de mogelijkheid hebben om het contactkanaal te gebruiken dat bij hen past. Mensen besteden meer tijd op sociale media dan ooit tevoren, misschien zelfs meer dan op uw website. Daarom is het zo belangrijk dat u er bent om uw klanten tegemoet te komen. Met onze hulp hoeft u alleen maar interessante content te blijven creëren en wij doen de rest door alle klantcommunicatie van u over te nemen.

Van conversatie naar conversie

Chatten via sociale media zorgt ervoor dat er contact mogelijk is met bezoekers op uw sociale media pagina. Deze mensen tonen al een bepaalde interesse in uw bedrijf. Meestal zijn ze net op zoek naar dat extra duwtje in de rug om een aankoop te maken. Ervoor zorgen dat u er bent op het juiste kanaal is een geweldige manier om hen te helpen begeleiden doorheen hun customer journey.

 

Livechat: Meer dan alleen een<strong> contactkanaal</strong>

Livechat: Meer dan alleen een contactkanaal