LiveChat Website

Persoonlijk contact met potentiële klanten op je website

Bedrijven investeren vaak veel tijd in het genereren van zo veel mogelijk traffic naar de website. Want meer website bezoekers betekent vaak ook meer potentiële klanten. Maar is dit wel de meest efficiënte methode, of zit er veel meer in de grote hoeveelheden website bezoekers die je trekt?

Hoe is je website conversie?

In Nederland ligt de gemiddelde conversie tussen de 0.5 en 3 procent. Dat betekent dat meer dan 97 procent van de bezoekers niet converteert. Het probleem met het gebrek aan conversie kan beginnen op het moment dat een bezoeker op je website aankomt. Kunnen zij de gewenste informatie niet vinden? Is de gewenste informatie voor de bezoeker incompleet? Zijn er technische problemen op de website waardoor de bezoeker niet verder kan? Allerlei problemen die zijn op te lossen met livechat.

Meer sales, meer leads, meer service

Met livechat op je website biedt je laagdrempelig contact aan alle website bezoekers. Vragen die met de informatie op de website onbeantwoord blijven, kunnen middels de chat worden beantwoord. Bezoekers worden zo verder geholpen in de customer journey. Niet alleen je conversie zal hierdoor toenemen, ook je klantenservice verbeterd omdat bezoekers op een gemakkelijke manier snel antwoord krijgen. Tevens is livechat een manier om makkelijk leads via de website te genereren. Wij leveren leads aan door bezoekers via de chat te informeren over je producten en diensten. Door een groot deel van het contact met website bezoekers aan te gaan verminderen wij tevens inkomend mail- en telefoonverkeer. Hierdoor krijgen jouw werknemers meer tijd voor het verkopen van producten en diensten.

Livechat: Meer dan alleen een<strong> contactkanaal</strong>

Livechat: Meer dan alleen een contactkanaal