Mijnwebwinkel en LiveChat Service bieden 42.000 webwinkeliers livechat

  • Fabian Schotel
  • Persbericht
  • jun 26, 2018
  • no comments.

De ruim 42.000 webwinkeliers die zijn aangesloten bij Mijnwebwinkel kunnen voortaan heel eenvoudig en tegen een gereduceerd tarief livechat inzetten. LiveChat Service, koploper op het gebied van chat dienstverlening in de Benelux, biedt samen met het populairste e-commerce platform van Nederland een pilot.

Mijnwebwinkel gelooft dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn en stelt daarom als doel om iedereen te voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel. Dankzij de samenwerking tussen LiveChat Service en Mijnwebwinkel krijgen alle leden naast een eigen webwinkel ook eenvoudig toegang tot de chatsoftware en getrainde chatoperators, oftewel een bemande chatservice. Voor de leden is er een speciale korting van maar liefst 15% op een livechat pilot. Indien er alleen software gewenst is wordt een gratis proefperiode van 30 dagen aangeboden.

’’Wij verzorgen al de LiveChat bij bekende webwinkels als Girav, Profile Tyrecenter, TravelBird en Inktbestellen.be. Onze chatoperators zorgen niet alleen voor snelle antwoorden en informatie maar verzamelen ook gekwalificeerde sales leads. De omzet bij onze opdrachtgevers stijgt significant, gemiddeld behalen we 20-25% conversie uit de chats,’’ verklaart Jeroen Beltman, Chief Commercial Officer bij het Rotterdamse LiveChat Service.

Persoonlijk contact

Onderzoek toont aan dat het winkelen in een webshop als onpersoonlijk wordt ervaren. Persoonlijk contact ontbreekt, vragen worden niet gelijk beantwoord en informatie is vaak lastig te vinden of onduidelijk omschreven. Livechat biedt hier uitkomst en is een laagdrempelige manier om met websitebezoekers in contact te komen, direct vragen te beantwoorden en drempels weg te nemen. Bovendien helpt livechat bezoekers beter te converteren, leads te verzamelen en inkomend telefoon- en mailverkeer te reduceren.

Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel is het populairste e-commerce platform van Nederland. Sinds de oprichting in 2005 heeft het platform zich ontwikkeld tot een kant-en-klare webshop oplossing. Het doel is de ondernemer zoveel mogelijk functies en vrijheid te geven, zonder dat het te complex wordt. Mijnwebwinkel heeft meer dan 42.000 gebruikers, samen zijn zij goed voor meer dan 1.5 miljoen transacties per jaar.

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.