Onze nieuwe CCO LiveChat Service & Cobrowser: Jeroen Mahler!

  • Fabian Schotel
  • Interview
  • jun 24, 2019
  • no comments.

We zijn erg blij om te kunnen melden dat Jeroen Mahler onze nieuwe CCO is voor LiveChat Service en Cobrowser.

In september 2018 nam LiveChat Service chatsoftware leverancier Cobrowser over. Jeroen vervult al sinds 2008 een commerciële rol bij Cobrowser. Hierin is hij betrokken bij implementaties, trainingen en de acquisitie van nieuwe klanten. Jeroen heeft ontzettend veel ervaring en kennis op het gebied van livechat. Zijn ervaring met de vraagstukken en wensen klanten gecombineerd met zijn technische bagage qua software maken Jeroen de optimale persoon om zijn kennis ook voor LiveChat Service te gebruiken.

Jeroen heeft vooral veel zin in de afwisseling van focus op chatsoftware en chat als dienst. “De focus van Cobrowser ligt op de grotere partijen met een strenge compliance afdeling. Dat betekent intensieve en langdurige implementatietrajecten. Het feit dat de focus bij LiveChat Service veel meer ligt op bedrijven die op zoek zijn naar mogelijkheden om resultaat te boeken met de huidige website bezoekers, betekent dat er contact zal plaatsvinden met andere soort klanten. Naar die afwisseling kijk ik heel erg uit.”

Naast het verschil in klanten is er een ander fundamenteel verschil geeft Jeroen aan. “Met Cobrowser verkopen we software die bedrijven en organisaties met eigen medewerkers gaan gebruiken. Met LiveChat Service nemen we het contact voor bedrijven over. Dit is voor veel bedrijven een mentale drempel, wat voor mij betekent dat ik met een andere blik het gesprek aan ga met klanten.”

De verdeling van Jeroen zijn focus naar software en uitbesteding is ook het teken van een interessante beweging binnen LiveChat Service. CEO van LiveChat Service Nick Blom is met Knowler een nieuw chatsoftwarebedrijf begonnen, terwijl Jeroen zijn aandacht verschuift naar chat als dienst. “Je ziet dat iedereen van elkaar leert en een beetje besmet raakt met de ander. Dat is alleen maar een goed teken denk ik. Daarnaast ben ik de laatste maanden al veel met Nick bij klanten op bezoek geweest, dat heeft mij veel inspiratie en vertrouwen gegeven.”

Wij kijken er erg naar uit om Jeroen zijn kwaliteiten ook voor LiveChat Service in actie te zien. Heel veel succes!

Ook solliciteren? Bekijk hier de openstaande vacatures en wie weet tot snel.

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.