Over LiveChat Service

Wie zijn wij?

LiveChat Service is een online dienstverlener op het gebied van livechat, in 2015 opgericht door Nick Blom. LiveChat Service helpt bedrijven en organisaties met het in contact komen met uw potentiële klanten. Wij verzorgen namelijk het contact met de website bezoekers van onze klanten. Via de chat krijgen bezoekers de mogelijkheid vragen te stellen, opmerkingen en klachten te melden. Zo brengen wij bedrijf en klant dichter bij elkaar. Voor de website bezoeker een mogelijkheid om sneller bij het gewenste einddoel te komen, en voor het bedrijf een mogelijkheid om de klant beter te leren kennen en helpen.

Ons doel

Ons doel is om door middel van persoonlijk contact met website bezoekers zowel bedrijven als consumenten te helpen. Met die filosofie zijn wij in ruim twee jaar tijd snel gegroeid en hebben wij inmiddels een mooi kantoor in het hartje van Rotterdam. Begin 2017 zijn wij van Bodegraven naar Rotterdam verhuisd omdat de grote stad ons betere mogelijkheden biedt om te groeien als bedrijf. Met een gemotiveerd team drinken wij graag op vrijdag een biertje (of ander drankje) bij onze buren Biergarten en Annabel.

DDMA

DDMA is in Nederland dé autoriteit op het gebied van data. Aangezien wij middels onze chat dagelijks duizenden chats doen voor een breed scala aan bedrijven, en hiermee veel data verzamelen, zien wij een lidmaatschap bij DDMA als een must.

Een greep uit ons team

Mare Westenenk

Chatoperator

In het weekend is deze voetbalster op het veld te vinden en doordeweeks scoort deze chatoperator leads op het kantoor in Rotterdam.

Michael Sadloe

Business consultant

Deze motormuis heet Michael. Van de onderwerpen klantcontact en service krijgt Michael veel energie. Dit kan hij goed gebruiken in zijn rol als Partner Manager.

Ole Vaags

Chatoperator

Ole is doorgestroomd vanuit zijn stage. Daar heeft hij aangetoond niet alleen groot te zijn in formaat, maar ook in resultaat.

Johan Korteland

Chatoperator

Deze chatoperator is hardloper, maar geen doodloper. Met zijn logistieke achtergrond is hij namelijk een kei in plannen en regelen.

Nicky van Schoonhoven

Grafisch vormgever

Grafisch werk, graffiti of drukwerk? Nicky is van alle markten thuis. Tijdens zijn werk bij LiveChat Service is Nicky bezig met de nieuwe huisstijl en website.

Sietse Busser

Contentmarketeer

Content is king! Sietse is onze (koning) content marketeer bij LiveChat Service, een zeer veelzijdige taak. Hij houdt zich bezig met de e-mails, whitepapers en blogartikelen.

Nicole Frederiks

Chatoperator

De altijd vrolijke en hardwerkende Nicole is chatoperator bij LiveChat Service. Zij acteert onder het motto: “Work hard, enjoy more” en haalt alles uit het leven.

Armand Chabert

Chatoperator

Met zijn Franse charmes is Armand een chatoperator die elke bezoeker kan overtuigen. Begin alleen niet je chat in het Frans want dan hapert hij.

Piet-Jan Trijzelaar

Head of Training

De enige Hagenaar op het LiveChat kantoor. Piet Jan is een van onze chatoperators. Zodra hij niet aan het chatten is speelt hij graag een potje cricket.

Mira de Boer

Quality Manager

Deze kleine dame lijkt niet op te vallen. Maar schijn bedriegt, met haar vrolijke persoonlijkheid zorgt Mira voor een een hoop tevreden klanten in de chat.

Tessa Sandifort

Chatoperator

Deze sportieve chatoperator is Tessa. Zij is al een flinke tijd werkzaam bij LiveChat Service en brengt een hoop ervaring met zich mee.

Nick Blom

CEO

Eigenaar en oprichter van LiveChat Service. Door zijn passie voor de perfecte service via de chat zal Nick altijd streven naar het beste resultaat.

Jeroen Beltman

CCO

Dankzij Jeroen behalen onze nieuwe en huidige klanten meer conversies! Wil je Jeroen om je vinger winden? Je kan hem omkopen met Ben & Jerry ijs.

Esther Schipper

Personal Assistant

Onze steun en toeverlaat. Esther is de personal assistant van Nick maar helpt het hele kantoor dagelijks op weg. Met haar zorgzame karakter een echte toevoeging voor het team.

Walid Sadek

Head of Chatoperators

Pas maar op! Deze goedlachse Thaibokser is Walid. Hij is hoofd chatoperator bij LiveChat Service en zorgt er voor dat alle chatoperators dagelijks optimaal kunnen presteren.

Anjuli Gorree

Chatoperator

Letterlijk de kleinste maar Anjuli houdt stand als enige Amsterdammer bij ons op kantoor. Moet ook wel als je werkt in het hol van de leeuw.