Over LiveChat Service

Wie zijn wij?

LiveChat Service is een online dienstverlener op het gebied van livechat, in 2015 opgericht door Nick Blom. LiveChat Service helpt bedrijven en organisaties met het in contact komen met uw potentiële klanten. Wij verzorgen namelijk het contact met de website bezoekers van onze klanten. Via de chat krijgen bezoekers de mogelijkheid vragen te stellen, opmerkingen en klachten te melden. Zo brengen wij bedrijf en klant dichter bij elkaar. Voor de website bezoeker een mogelijkheid om sneller bij het gewenste einddoel te komen, en voor het bedrijf een mogelijkheid om de klant beter te leren kennen en helpen.

Ons doel

Ons doel is om door middel van persoonlijk contact met website bezoekers zowel bedrijven als consumenten te helpen. Met die filosofie zijn we in korte tijd snel gegroeid en hebben wij inmiddels een mooi kantoor in het hartje van Rotterdam. Begin 2017 zijn wij van Bodegraven naar Rotterdam verhuisd omdat de grote stad ons betere mogelijkheden biedt om te groeien als bedrijf.

DDMA

DDMA is in Nederland dé autoriteit op het gebied van data. Aangezien wij middels onze chat dagelijks duizenden chats doen voor een breed scala aan bedrijven, en hiermee veel data verzamelen, zien wij een lidmaatschap bij DDMA als een must.

Een greep uit ons team

Eva Bernasch

Chatoperator

Eva is onderdeel van het Duitse chatoperators team, maar werkt in Rotterdam. Zo vormt ze een belangrijke schakel tussen het Rotterdamse en Berlijnse kantoor.

Darko Markovic

Chatoperator

Darko chat in het Engels, maar weet ook zijn waarde toe te voegen op het gebied van internationale expansie.

Laura Avellaneda

Chatoperator

Onze Colombiaanse Laura chat voor onze internationale en Spaanse klanten. Met haar rustige karakter houdt ze het overzicht in de chat en zorgt ze voor een fijne sfeer in het team. 

Gabriela Marinova

Chatoperator

Naast dat ze een belangrijk onderdeel is van het internationale chatoperators team schrijft Gabriela blogartikelen. Daarnaast brengt deze Bulgaarse een aardige portie humor in het team.

Esther de Winter

Chatoperator

Met een bachelor- en masterdiploma van de Erasmus Universiteit, 7 jaar klantenservice-ervaring en een voorliefde voor K-pop, is Esther een zeer gewaardeerde kracht in het chatoperators team.

Jeroen Mahler

Commercieel Directeur

Jeroen is onze CCO die met zijn technische kennis wat betreft livechat (potentiële) klanten optimaal van dienst kan zijn.

Laura Young

Chatoperator

Laura is fervent gamer. Naast eindbazen uitspelen weet ze net zo goed potentiële klanten te converteren.

Onder leiding van Mark Vrijvogel groeide Alternate uit tot een zeer gerenommeerde online aanbieder van computers, gaming, multimedia en huishoudelijke elektronica van topmerken. De Nieuwerkerkse korfbal-liefhebber gaat nu LiveChat Service helpen met verder opschalen.

Mark Vrijvogel

Operationeel Directeur

Onder leiding van Mark Vrijvogel groeide Alternate uit tot een gerenommeerde online winkel. De Nieuwerkerkse korfbal-liefhebber gaat nu LCS helpen opschalen.

Ian Plomp

Chatoperator

Deze voetballiefhebber schopt graag een balletje met zijn team of deelt jantjes uit op Fifa. Wanneer hij niet op het veld staat is hij leads aan het scoren op kantoor.

Luma Nieuwenhuijzen

Grafisch vormgever

Luma’s talent voor vormgeving zit, met een tekenleraar als moeder, letterlijk in zijn genen. Dit zie je onmiskenbaar terug in zijn werk.

Vincent Reed

Chatoperator

Wanneer je ’s ochtends het kantoor inloopt en de zoete geur van versgebakken carrotcake ruikt is Vincent vrijwel zeker achter zijn bureau te vinden. Deze chatoperator is een echte koekebakker!

Johan Korteland

Chatoperator

Deze chatoperator is hardloper, maar geen doodloper. Met zijn logistieke achtergrond is hij namelijk een kei in plannen en regelen.

Sietse Busser

Content marketeer

Sietse schrijft onze whitepapers, artikelen, blogs. Ook is hij auteur van het boek “Livechat: meer dan alleen een contactkanaal”, waarmee hij bedrijven en organisaties de kracht van livechat zo goed mogelijk laat inzien.

Armand Chabert

Teamleider chat

Na jaren chatervaring leidt Armand nu het chat team en ziet hij erop toe dat de kwaliteit de chats hoog blijft.

Nick Blom

CEO

Eigenaar en oprichter van LiveChat Service. Door zijn passie voor de perfecte service via de chat zal Nick altijd streven naar het beste resultaat.

Esther Kruithof

Personal Assistant

Onze steun en toeverlaat. Esther is de personal assistant van Nick maar helpt het hele kantoor dagelijks op weg. Met haar zorgzame karakter een echte toevoeging voor het team.

Walid Sadek

Customer experience manager

Pas maar op! Deze goedlachse Thaibokser is Walid. Hij is hoofd customer experience bij LiveChat Service en zorgt er voor dat onze klanten optimaal worden begeleid tijdens implementaties en in de verdere samenwerking.