Retargeting by Textmining

Wat is retargeting by textmining?

Retargeting by textmining wordt gebruikt om advertenties naadloos aan te laten sluiten op de behoeften van de klant. Tot op heden werd er voor het inzetten van een advertentie vooral gebruik gemaakt van data verkregen uit online klikgedrag, inmiddels zetten bedrijven hier steeds vaker chat voor in. Onze LiveChat genereert namelijk grote hoeveelheden klantinformatie die vervolgens goed gebruikt kunnen worden bij het inzetten van persoonlijke advertenties. Hierdoor wordt de kans op conversies aanzienlijk verhoogd.

Retargeting by textmining: hoe werkt het?

Retargeting by textmining maakt het mogelijk om zelf te bepalen welke keywords je wilt analyseren. Een bedrijf dat kantoorplekken aanbiedt kan bijvoorbeeld de volgende keywords instellen: ZZP, multinational of flexibele werkplek. Zodra een van deze woorden in een chat voorkomt, vangt ons systeem dat op. Alle informatie die wij in de chatgesprekken over deze onderwerpen ontvangen worden vervolgens gebundeld, en uiteindelijk ingezet om je doelgroep van een zo’n persoonlijk mogelijke advertentie te voorzien.

Waarom LiveChat Service?

LiveChat Service heeft zich volledig gespecialiseerd in klantcontact en het optimaliseren hiervan. Het doel van LiveChat Service is dan ook om door middel van een persoonlijke benadering zowel de klant als het bedrijf te helpen. Wij geven de websitebezoeker de mogelijkheid om met de chatfunctie direct vragen aan je bedrijf te stellen. Ook klachten en opmerkingen kunnen gelijk opgepakt en verholpen worden. Iets wat tegenwoordig ontzettend belangrijk is in deze snelle wereld.

Gebruik chat als een databron voor effectievere retargeting!

Gebruik chat als een databron voor effectievere retargeting!