Vacature: Client Service Manager

Wij zoeken een Client Service Manager die perfect en vooral slim omgaat met vragen die voortkomen uit het gebruik van onze chat en cobrowsing software. Je werkt met 230+ prachtige klanten samen (Alliander, CZ, Omoda, Profile, etc.) en dat klantenportfolio groeit hard. Daarom is het jouw taak om te zorgen dat je zo efficiënt mogelijk omgaat met binnenkomende vragen en service levels weet te borgen.

Wat ga je doen?


De Client Service Manager ondersteunt klanten in het gebruik van de applicatie en bij problemen. Daarnaast zorg je voor goede implementaties van de software in de website van de klant. Dit gaat van simpele tot technische vragen en van kleine implementaties tot projectmatig aan te pakken corporate implementaties.

Om service levels te blijven borgen, ook bij sterke groei zorg je voor een sluitend proces. Je werkt hiervoor in ons support systeem Zendesk. Daarnaast gebruik je voor implementatieprojecten Trello.

Concreet:

  • Operationele support
  • Wegnemen van ruis tussen klant en technisch team
  • Geven van trainingen
  • Documentatie en feature-requests
  • Verzorgen van implementaties

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met een korte wandeling vanaf Rotterdam Centraal naar ons kantoor. Binnen 3 minuten tijd sta jij voor de deur en beklim jij sportief de trappen naar de derde verdieping. Wanneer je binnenkomt zie jij de eerste collega’s al zitten die ingelogd zijn achter de chat voor onze klanten. Vanaf de andere kant word jij vriendelijke toegeroepen “Goedemorgen!”. Zodra je op je werkplek bent aangekomen klap jij je laptop open om de eerste prioriteiten op het Trello board te bekijken. Vanaf 09:15 start je de dag met een stand up meeting, dit doen wij zodat je precies weet wat je collega’s die dag gaan doen. Jij vertelt wat jij vandaag gaat oppakken en waar je hulp bij nodig hebt. Wij helpen uiteraard graag!

Ilona (je collega) vraagt of je een kop koffie wilt? (thee mag natuurlijk ook!) Hierdoor kan jij nog beter gefocust aan de slag met de eerste implementatie. Om 10:00 staat namelijk je eerste telefoongesprek met Girav op de planning. Jij gaat samen met de klant de implementatie starten voor het gebruik van onze screensharing feature.

Zodra de telefonische meeting is afgelopen maak jij een kort verslag van het gesprek en zorg jij ervoor dat je de implementatie instructies stuurt, allemaal via het support systeem Zendesk. In de tussentijd heeft je collega Jeroen een nieuwe taak in het Trello board geplaatst. Het gaat over Profile, zij willen namelijk de responsetijd verbeteren en hebben hiervoor jouw hulp ingeroepen. Jij neemt contact op met de klant om het traject voor te bespreken en zorgt ervoor dat de klant precies weet wat hem te wachten staat.

Lunchtijd! Tijd voor een rondje in het centrum van Rotterdam, even een frisse neus voordat je door kan met de teambespreking.

Tijdens de teambespreking krijg je een spoedje. De software hapert bij Omoda en zorgt ervoor dat de klanten niet de hulp krijgen zoals dit hoort. Jij moet direct schakelen met de developers om het probleem te tackelen! Binnen 5 minuten heb je het probleem opgelost en breng je de klant op de hoogte, klasse! Uiteraard werk je hierna ook weer ons supportsysteem Zendesk bij en zorg je ervoor dat je team weet wat de status is.

In de middag ga je verder met de implementatieplanning van Girav. Jij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt dus is plannen en organiseren van heel groot belang.

Zo! Het is al 17:30, tijd om naar huis te gaan. Jij werkt voor het laatst Zendesk bij, zorgt dat alles up to date is en klapt je laptop dicht om richting huis te gaan. Je eerste werkdag zit erop.. Jammer he?

Om te ervaren hoe de rest van de week er uit ziet? Neem contact op!

Over ons

LiveChat Service is gevestigd in hetzelfde pand waar ooit het roemruchte Hollywood Music Hall was gevestigd en nu poppodium Annabel te vinden is. En nou wil dit niet zeggen dat het bij ons op kantoor soms ook net een lawaaiige club is, maar een gezellige hectiek is er zeker!

Het jonge maar ambitieuze team vol talenten zorgt jaarlijks voor een flinke groei. We groeien niet alleen qua omvang, mede door de recente overname van Cobrowser, met nu bijna veertig werknemers op twee kantoren. Maar ook wat betreft diensten. We ontwikkelen ons van pure dienstverlener op het gebied van livechat, met ruim 230 klanten, tot software- ontwikkelaar en een data gedreven marketingbedrijf. Dat is goed, leuk en vooral uitdagend.

Als Client Service Manager werk je dus met klanten van LiveChat Service maar ook voor onze software klanten bij Cobrowser en Knowler.io.

Over jou als Client Service Manager

Jij bent gedreven en vrolijk en je legt gemakkelijk contact. Je weet het een en ander van klantcontact, e-commerce, Google Analytics, CSS/JS en komt goed uit je woorden als je erover praat met klanten. Ervaring met projectmanagement is een absolute pre, jij hebt voortgang in de hand.

Je houdt niet alleen van succes behalen, maar viert je successen graag met je collega’s -tijdens de vrijdagmiddagborrel of gewoon door de week. Moeten we even een paar uurtjes doorpakken voor een klant? Dan ben jij erbij!

Wij bieden:

  •    Wij bieden jou een goed marktconform salaris
  •    Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  •    De kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in het bedrijf
  •    Veel gezelligheid!

Solliciteren op de vacature van Client Service Manager? Voldoe je bovendien aan de vereiste kennis en vaardigheden? Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar mira@livechatservice.nl of bel naar 010 3075276

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Livechat: Meer dan alleen een<strong> contactkanaal</strong>

Livechat: Meer dan alleen een contactkanaal