Vacature (Jr.) Online Marketeer Rotterdam

LCS Agency is op zoek naar een junior online marketeer om ons in hartje Rotterdam te komen versterken. Wil jij samen met de rest van ons team de best haalbare online marketing resultaten behalen voor onze klanten? En wil je ook met ons meedenken om ons bureau nog verder te verbeteren en te laten groeien? Dan zoeken wij jou!

5 REDENEN OM TE WERKEN BIJ LCS AGENCY
* Mooie klanten waar je voor mag werken.
* Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
* Fijne informele werksfeer en een hecht team.
* Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk.
* Veel klantcontact voor een persoonlijke aanpak en verdieping in het werk.

WAT GA JIJ REALISEREN BINNEN LCS AGENCY?
Jij gaat onze klanten helpen bij het behalen van online marketing resultaten. Je zet verschillende prestatiegerichte online kanalen in om de doelstellingen te behalen. Je werkt aan verschillende mooie projecten en de klanten waar jij voor werkt weet jij elke keer weer positief te verrassen. Vanuit jouw kennis en gedrevenheid weet jij nieuwe kansen aan te dragen bij klanten waardoor deze nog harder gaan groeien!

IN WELK PLAATJE MOET JE PASSEN?
Jij hebt een grote interesse in online marketing. Je hoeft er nog niet per se veel ervaring mee te hebben, maar moet hierin inhoudelijk expert willen worden. Je hebt de drang om je zelf te ontwikkelen. Je hebt een HBO opleiding afgerond en het is een pre als je al enige ervaring hebt in online marketing. Je gaat concreet aan de slag met Social Media campagnes, Google Ads campagnes en Display campagnes.
Het geeft je een kick wanneer klanten met de aanpak die jij hebt geadviseerd én uitvoert sneller groeien dan ooit tevoren. Je bent leergierig en bereid om tijd en energie te stoppen in zowel je klanten als in je eigen ontwikkeling. Op die manier groeien we het snelst!
Samen met een van je collega’s spreek je regelmatig je klanten. Hiermee bespreek je de voortgang en de resultaten. Je leert hoe je omgaat met je klanten en gaat dit steeds verder zelfstandig oppakken. Je weet daarbij klanten positief te prikkelen met nieuwe ideeën en verbetersuggesties. Je communiceert helder en overtuigend. Fouten maken mag, zolang je er maar van leert!

WAAR JIJ OVER BESCHIKT
* HBO-diploma in een relevante richting zoals Marketing, Communicatie of ICA
* Enige ervaring met online marketing, Social / display, SEO / SEA en / of e-commerce
* Het talent om de wens van je klant te vertalen naar een werkend plan
* Ervaring met het creëren van online campagnes
* Passie voor groei, zowel die van LCS Agency als die van je klanten

WAT JIJ KRIJGT
* Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring
* Contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband
* Reiskostenvergoeding
* Werken in een jong en dynamisch team in hartje Rotterdam!
* Soort dienstverband: Voltijd

Solliciteren op de vacature van Account Manager? Voldoe je bovendien aan de vereiste kennis en vaardigheden? Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar pz@livechatservice.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Livechat: Meer dan alleen een<strong> contactkanaal</strong>

Livechat: Meer dan alleen een contactkanaal