Waarom LiveChat service?

  • nick
  • Nieuws
  • okt 13, 2015
  • no comments.

“De beste manier om het vertrouwen van een potentiële klant te winnen, is door deze goed te woord te staan.”

Wat zijn de mogelijkheden van Live Chat?

Daar heeft u immers een klantenservice voor. Tegenwoordig leiden we echter een druk bestaan en hebben we niet altijd de tijd om de hoorn op te pakken of een e-mail samen te stellen. Steeds meer bezoekers hebben behoefte aan een livechat functie. Daarom ziet u deze feature ook steeds vaker terug op Nederlandse sites. Het voortdurend bemannen van de livechat, van in de ochtend tot in de avonduren en tijdens het weekend, betekent dat het aanbieden van de optie het nodige plannen vergt.

Wilt u dus een live chat mogelijkheid toevoegen aan uw website, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Wij nemen deze zorgen uit handen met onze volledig beheerde livechat service waardoor de livechat op uw site iedere dag, ook tijdens het weekend, vanaf de ochtend tot in de avond bereikbaar is.

Door een livechat optie aan te bieden welke vrijwel de hele dag bereikbaar is, zet u bezoekers om tot trouwe klanten en leads. De conversierate van uw website zal aanzienlijk stijgen, zonder dat u deze verder hoeft aan te passen. Onze medewerkers zijn speciaal getraind op het stellen van de juiste vragen zodat uw bezoekers niet alleen geholpen worden, maar ook overgehaald worden om een offerte aan te vragen. Iedere lead die via de chat binnen komt, wordt netjes per e-mail aangeleverd.

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.