Welkom bij LiveChat Service Monique!

  • Fabian Schotel
  • Interview
  • jun 21, 2019
  • no comments.

LiveChat Service maakt een stormachtige groei door. Dat betekent dat we niet alleen nieuwe klanten introduceren, maar ook nieuwe medewerkers. Vol trots kunnen wij u mededelen dat Monique Moerenhout bij ons aan de slag gaat als teamleider.

Monique (30) is opgegroeid in ’s-Gravenzande, maar heeft de laatste 18 jaar in Eindhoven gewoond. Na vier jaar in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt (o.a. Rabobank), heeft ze de laatste zes jaar gewerkt bij Carglass. Eerst als sales support waar ze ook betrokken was bij het organiseren van evenementen, presenteren van nieuwe producten en het bezoeken van (nieuwe) klanten. Na vier jaar werd ze teamleider customer contact en gaf ze leiding aan een team van 18 medewerkers.

Maar na al die jaren in het Zuiden des lands ontstond heimwee naar de Randstad. Het aanbod leuke vacatures was echter beperkt, tot LiveChat Service in beeld verscheen. “Ik kende het bedrijf niet dus ik ben meer informatie gaan opzoeken. Vooral de gekke filmpjes van Nick gaven mij de indruk dat er een gezellige en informele sfeer in het bedrijf hangt waar ruimte is voor humor. Dat vind ik heel belangrijk.

Monique wordt teamleider en gaat het team van chatoperators aansturen. “Ik heb er ontzettend veel zin in. Het bedrijf groeit snel en je ziet dat zich dan nieuwe situaties voordoen en andere processen noodzakelijk worden. Daarin voor meer structuur zorgen met mijn ervaring is een mooie uitdaging. Het leuke is dat uit de eerste individuele gesprekken met mijn team al heel veel goede ideeën zijn ontstaan.”

Tot slot vroegen we aan Monique wat haar eerste indruk is van het bedrijf.

“Qua organisatie is het een 180 graden ommekeer. Het begin was dus even wennen, maar ik merkte ook direct dat er een hele fijne dynamiek is binnen het bedrijf. Die maakt het makkelijk om dingen met elkaar te bespreken en snel beslissingen te nemen. Nu is het mijn taak om meer structuur aan te brengen en die dynamiek erin te houden.”

Wij zijn ontzettend blij met de komst van Monique en wensen haar heel veel succes!

Ook solliciteren? Bekijk hier de openstaande vacatures en wie weet tot snel.

 

Ook meer uit de toekomst van uw bedrijf halen?

Livechat op uw website of in uw mail helpt potentiële
klanten te converteren naar kopende klanten.